jpekker

Drie keer is scheepsrecht

IMG_5989

Twee jaar geleden ben ik veel te hard van stapel gelopen en kon ik na 37,6 km (!) letterlijk geen stap meer zetten. Vorig jaar ben ik gestart ondanks een achillespeesblessure en moest ik na 35 km uitstappen (en kon ik vervolgens ruim twee maanden niet lopen). Maar afgelopen zondag is het dan toch gelukt: ik heb de TCS Marathon van Amsterdam uitgelopen. In mijn streeftijd van 3.40 (3.40.31 om precies te zijn). Tot 25 km ging het echt heel erg lekker, hoewel mijn hardloophorloge er na 22 km mee ophield (zocht alleen nog satellieten en was leeg aan de finish…). Vanaf 35 km – waar het natuurlijk pas echt begint – was het harken. De regenbui deed me ook geen goed; ik kreeg het koud. Maar goed, ik heb het gehaald, mede dankzij alle fijne aanmoedigingen, van bekenden en wildvreemden, waarvoor veel dank!

Uitslag2

IMG_5990

IMG_5993

IMG_5994

IMG_5988