jpekker

Innovatief hersenonderzoek in het GrunbergLab

IMG_7737

Ik ben 1 van de 263 gelukkigen die exclusief toegang hebben tot de nieuwe novelle van Arnon Grunberg. En ik was proefkonijn in het GrunbergLab bij Bijzondere Collecties UVA Amsterdam: ik las er een uur lang in Het bestand terwijl er een oogscan van me werd gemaakt en er tientallen elektroden aan mijn hoofd, vingers en borst waren bevestigd voor een innovatief hersenonderzoek van het Nederlands Herseninstituut van de Vrije Universiteit en TNO in samenwerking met consortiumpartners Eaglescience, Noldus Information Technology en TMSi. Ik kan het iedereen aanbevelen.

IMG_7757

IMG_7738

IMG_7743

IMG_7744

IMG_7748

De Arnon Grunberg Tentoonstelling – Ich will doch nur, dass ihr mich liebt. T/m 15/3 in Bijzondere Collecties, Oude Turfmarkt 129