jpekker

Derde editie Forum van de Regisseurs maakt zijn eigen regels

Donderdagavond opent de derde editie van het Forum van de Regisseurs met een driedubbelprogramma: AMOR van Isabel Lamberti; Limburgia van Noël Loozen en Lejla van Stijn Bouma (nota bene: eigenlijk gaat het Forum ‘s middags al van start, met een speciale vertoning, met lang nagesprek, van Layla M. van jurylid Mijke de Jong).

Co-curator Dana Linssen en ik maakten opnieuw een boekje, met fraaie essays van Bianca Stigter (spelregelS) en Jelle Bouwhuis (In Arthouse We Trust) en beschrijvingen van alle geselecteerde films (Beyond Index van Gerald van der Kaap (vrijdagavond in wereldpremière!); Broers van Bram Schouw; Stranger in Paradise van Guido Hendrikx; Vind die domme trut en gooi haar in de rivier van Ben Brand; Ascent van Fiona Tan; Quality Time van Daan Bakker; Craigslist Allstars van Samira Elagoz; Passage (3D) van Jascha de Wilde en Ben Hendriks; In Blue van Jaap van Heusden en Satan Said Dance van Katarzyna Roslaniec).

Wij hopen u veelvuldig te treffen in onze thuisbasis, het Louis Hartlooper Complex. Als u in de trein of thuis alvast meer over het Forum en de films wilt lezen, kunt u het boekje hier downloaden.